SCHIMBARI IN OCULT – IAN ABANDONEAZA LABEL-UL IN CARE S-A LANSAT?

SCHIMBARI IN OCULT – IAN ABANDONEAZA LABEL-UL IN CARE S-A LANSAT?

  • Post author:
  • Post category:Romania

Ian se joaca din nou cu oamenii cu care a colaborat si cu fanii sai. In cursul zilei de ieri acesta a schimbat numele celor care fac parte din Ocult Records pe pagina de Instagram a label-ului. Fanii, chiar si Azteca, persoana care a contribuit alaturi de Ian la infiintarea acestui label, au observat schimbarea facuta fara vreun precedent. Bineinteles ca acum internetul si fanii isi pun intrebarea daca Ian va mai face parte in continuare din Ocult, locul in care s-a lansat ca artist si a ajuns celebru.

Intrebat de un fan pe Instagram, Azteca a afirmat ca nu stie nimic despre ce idei are Ian in viitor in legatura cu Ocult si nu intelege de ce ar fi facut aceasta miscare. Indiferent de ce s-ar intampla, Edi il sustine indiferent si ii doreste succes lui Ian.

Actiunile lui Ian vin intr-o perioada in care toata lumea se intreaba daca pana la urma va mai exista conceptul de Ocult Records deoarece totul pare ca se dezbina treptat. Numele lui Ian s-a regasit preponderent in multe certuri, beef-uri si discutii recente, publicul acestuia tinandu-i intr-adevar partea, sperand ca intr-un final totul sa se termine cu bine si sa se bucure de muzica.

  S-a dezbinat Ocult Records? Nu stim asta inca. Este totul fals, doar pentru hype si cifre? Nu ne putem da cu parerea, asta cel putin la momentul actual. Cert este ca label-ul trece printr-o perioada de confuzie si agitatie, insa cu totii speram ca intr-un final sa iasa la lumina adevarul si fiecare dintre noi sa asculte muzica artistului preferat si certurile si discutiile sa fie lasate in spate.