Ian, Azteca si Killa Fonic lanseaza un REMIX alaturi de R3HAB & Rakhim & Smokepurpp

Ian, Azteca si Killa Fonic lanseaza un REMIX alaturi de R3HAB & Rakhim & Smokepurpp

Dupa aproape 4 luni in care publicul nu a mai ascultat nicio piesa recenta de la Ian & Azteca in aceasta combinatie despre care nu se stie inca in ce directie se duce, cei doi alaturi de Killa Fonic au reusit sa atraga din nou atentia fanilor printr-o colaborare care a rasarit de nicaieri si care este posibil sa atinga noi recorduri pentru tara noastra – cei 3 au colaborat cu R3HAB, Rakhim si Smokepurpp reusind sa lanseze un nou banger – “Fendi (Remix)”.

Piesa atat de fresh vine dupa o perioada in care Ian & Azteca nu au mai aparut impreuna in aceeasi melodie, o perioada tulbure pentru Ocult Records. Piesa este un adevarat banger, stilurile celor 3 imbinandu-se la perfectiune. A aparut total din senin, nefiind anuntata anterior de niciunul dintre cei 6 artisti pe niciun fel de retea de socializare. A fost o surpriza totala pentru fani, cu atat mai mult colaborarea inedita la care nimeni nu se astepta.

Este clar ca trapul romanesc prinde cu totul alte directii fata de cum eram obisnuiti – speram ca vom vedea cat mai des colaborari cu artisti din afara granitelor noastre, pe instrumentale cat mai diferite si ca vor fi abordate si alte stiluri muzicale.

Va invitam sa ascultati piesa pe platformele de streaming si pe YouTube! Keep it 360!